Tina Forsberg

Efter några år av studier, volontärarbete i Afrika och arbete i Stockholmsområdet tog jag mitt pick och pack för att vidga mina vyer med naturen som bas och återvände till mitt vackra Dalarna.
Examinerades hösten 2014 till ”Fjäll-och äventyrsledare” på en av Sveriges tuffaste utbildningar i Älvdalen, Dalarna. Något av det absolut bästa jag gjort i mitt liv. 
Löpäventyren är det bästa som finns och för att kunna göra detta har jag några häftiga sponsorer/samarbetspartners.
Men varför äventyrar jag?
Vi borde alla få samma möjligheter och förutsättningar i samhället och i livet. Så med erfarenhet från min lillasyster som är autistisk och min kärlek till naturen, utmaningar och människor gör jag vad jag kan för hjälpa till att skapa acceptans och sprida kunskap om autism/asperger som är bristfällig i vårat samhälle. 
Sedan år 2014 har jag engagerat mig till förmån för Autism-och aspergerförbundet genom egna insamlingar i form av projekt och äventyr. Både till förmån för föreningen Dalarna men även för förbundet som helhet. (Jag är även styrelsemedlem i Dalarnas förening.) Ämnet ligger varmt om hjärtat så jag är väldigt glad att få hjälpa till och lyfta fram det viktiga budskapet och visionen som förbundet förmedlar. Engagerar mig även till förmån för det Isländska- och Finska förbundet då de nordiska länderna samarbetar inom detta viktiga område.
”Musikhjälpen” som arrangeras varje år i december och har blivit något av en tradition sedan år 2013, där jag också engagerar mig. Men det är något helt annat.
”Man kan inte förändra världen på en natt” – har jag fått höra många gånger.
Så jag tar en bit i taget.
Besök gärna min hemsida: www.tinaforsberg.se för att ta del av mer information.
”Ingen kan göra allt – men alla kan göra något.”
djurgården1
(Foto: @blancopictures)    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s