Tina Forsberg

Efter några år av studier, arbete i Stockholmsområdet och volontärarbete i Afrika tog jag mitt pick och pack för att vidga mina vyer med naturen som bas och återvände till mitt vackra Dalarna.
Examinerades på hösten 2014 till ”fjäll-och äventyrsledare” på en av Sveriges tuffaste utbildningar i Älvdalen, norra Dalarna. Något av det absolut bästa jag gjort i mitt liv! Att utmana mig själv (främst i ett par löparskor) och att testa nya saker är något jag verkligen älskar.
Äventyrar, engagerar mig i välgörenhetsprojekt och är sponsrad av SalomonSimplus/ORMSALVA och Primus. Har även några häftiga samarbetspartners!
Men jag brinner även för något annat..
Jag anser att det borde finnas möjligheter för ALLA typer av människor att utvecklas här i livet. Att utvecklas genom att t.ex lämna sin komfortzon, testa nya saker eller möta nya människor. Vi borde alla få samma möjligheter och förutsättningar i samhället. Så med erfarenhet från min autistiska lillasyster och min kärlek till naturen, utmaningar och människor ska jag göra vad jag kan för hjälpa till att skapa acceptans och möjligheter som inte finns idag, för dom som inte kan göra detta på egen hand. För de funktionsnedsatta. Därför har jag god kontakt med ”Autism- och aspergerförbundet” och gjorde i 2014 en insamling till förmån för deras förening i Dalarna.
Dalkulla som jag är så valde jag såklart att börja involvera mig i just distriktsföreningen i Dalarna, men ger mig snart ut på större områden!
”Man kan inte förändra världen på en natt” – har jag fått höra många gånger.
Så jag tar en bit i taget.
Besök min hemsida: www.tinaforsberg.se och ta del av mer information.
”Ingen kan göra allt – men alla kan göra något.”
djurgården1
(Foto: @blancopictures)    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s